GROEN TUINONTWERP | BEPLANTINGSPLAN | TUINCOACH

diepe smalle tuin

diepe smalle dijktuin

Verborgen achter hoge dijkwoningen ligt deze prachtige plek. Een weelderige groene plek met tuinkamers, waarbij ook vooral het zicht van bovenaf de moeite waard moet zijn.

Wens van de opdrachtgever:

Dat je dan ’s avonds na het werk op je balkonterras zit en met het vallen van de avond de zon over je tuin onder ziet gaan. Dat je langs een brede trap naar beneden kunt schrijden, dat je je terug kan trekken op privéplekjes in de schaduw, maar ook uitbundig kan feesten en eten in de zon. Dat je gebruik maakt van bestaande oude elementen zoals een oude waterput en oude gestucte wanden.
Nou: zo’n tuin….

Tuinontwerp:

Zo’n tuin is het geworden. Waar vooral veel aandacht is gegaan naar de blik van bovenaf. Met bijzondere lichtornamenten, met prachtige houten trappartij, met een waterpartij. En zeker met een luchtige metalen pergola, centraal in de tuin. Helemaal begroeid met rozen: romantischer kan je je bijna niet voorstellen.

En als je dan onder de pergola vandaan komt: een en al gezelligheid en lekker eten op het grote zonterras. met veel mediterrane kruiden en ruimte voor de BBQ.

De tuin wordt in 2022 aangelegd.