Boerderij tuin

Boerderijtuin traditioneel
en toch modern

In de gemeente Bunnik ligt deze prachtige boerderij met heerlijke tuin. De nieuwe bewoners hebben het helemaal zelf verbouwd en opgeknapt. Nu willen en kunnen ze gaan genieten van de tuin.

Wens van de opdrachtgever:
De opdrachtgevers willen graag een ruimte en weidse tuin met toch voldoende privacy. Passend bij de jaren ’30 stijl van de boerderij. Maar tegelijk eigentijds van vormgeving en met moderne materialen. En veel groen!

tuinontwerp:

 

De ruime tuin rondom de boerderij is nergens opgesloten en er zijn veel zichtlijnen. En toch is er voldoende privacy door slim gekozen ‘eilanden’ van heesters, bomen en vaste planten in het gazon.

Dicht bij huis zijn er veel zitjes en terrassen, zodat er altijd keuze is voor een plek in de zon of in de schaduw. Voor gezelligheid of even een moment tot rust komen. En hoe kan dat beter dan in een hottub of op een picknicktafel in de boomgaard?

Er is een ruime zitkuil met vuurschaal, voor urenlang genieten. Omringd door een luchtige aluminium pergola is hier een eigen wereldje.

Ook een ruim vlonderterras met pergola en klimplanten als druiven en blauwe regen. Wat een genot in het voorjaar en in het najaar!

De tuin wordt in 2020 aangelegd.