Over Marrion

Sinds 2004 maakt Marrion Hoogenboom groene plannen. Vanuit de drive om de wereld om haar heen een beetje mooier te maken. Ook een beetje groener en unieker. Pas als
haar opdrachtgevers zich ‘thuis’ voelen in hun eigen omgeving is haar missie geslaagd.

Kennis en Ervaring

Als buitenkind, geboren en getogen in het Utrechtse landschap, heeft ze het groen
met de paplepel binnengekregen. Van huis uit heeft ze liefde voor en kennis van het groen en de natuur ontwikkeld.
Via gedegen scholing (o.a. Tuinbouwschool Fredederiksoord en Hogeschool Van Hall Larenstein) en praktijkervaring, heeft ze vakkennis en ervaring opgebouwd.

Onder de naam Hoogenboom ontwerp van tuinen, is ze in 2004 gestart als zelfstandig tuinontwerper voor particulieren. Gaandeweg ontwierp ze niet alleen meer privetuinen, maar ook groter en diverser groen voor bedrijven, instellingen en hoveniers. Ook de communicatie met bewoners, bezoekers, gebruikers en geïnteresseerden vindt ze erg belangrijk. Zo gaf ze steeds vaker lezingen, workshops en voorlichtingsavonden. De bedrijfsnaam dekte inmiddels de lading niet meer. Daarom werkt ze sinds augustus 2016 verder onder de naam Groenerwaard, groene plannen voor | tuin | erf | park | landschap |.
Vanuit het idee dat we samen de wereld om ons heen een stukje mooier en groener kunnen maken.

Marrion’s netwerk

Samen bereik je meer dan alleen. In de loop der jaren heeft Marrion een netwerk om zich heen verzameld van mensen die elkaar versterken. Denk aan hoveniers, ambachtslieden, kwekerijen, ontwerpers, fotografen, tekstschrijvers of webdesigners. Per opdracht bekijken we samen welke inzet gewenst is. Alleen de ontwerper of ook anderen, misschien wel uit uw eigen netwerk.

Marrion privé

“Sinds september 2016 wonen we heerlijk buiten in Stolwijk. Met een nog maagdelijke tuin, die ik de komende tijd weer helemaal zelf mag gaan vormgeven. Net als onze vorige tuin in Koekange waar ik in negen jaar tijd een weiland heb omgetoverd tot een (onderhoudsvriendelijk) paradijsje. Met oa een pluktuin, wildebloemenweide, boomgaard, kruidentuin, bessentuin, hoenderhof, verschillende vaste plantenborders en heesterborders. Daarnaast zet ik me als vrijwillig landschapsgids graag in voor Landschap Overijssel en het ZuidHollands landschap. In de hoop ook anderen iets mee te geven van onze mooie omgeving.”

Informatie ?

Marrion is veel buiten in het groen te vinden. Voor informatie kunt u daarom het best mobiel bellen via tel. 06-51703096 of de mail: marrion@groenerwaard.nl