over Marrion

Sinds 2004 maakt Marrion Hoogenboom groene plannen. Om de wereld een beetje mooier te maken. Ook een beetje groener en unieker. Om mensen een plek te geven waar ze graag komen. Pas als haar opdrachtgevers zich ‘thuis’ voelen in hun eigen omgeving is haar missie geslaagd.

Kennis en Ervaring

Als buitenkind, geboren en getogen in het Utrechtse landschap, heeft ze het groen
met de paplepel binnengekregen. Van huis uit heeft ze liefde voor en kennis van het groen en de natuur ontwikkeld.
Via gedegen scholing (o.a. Tuinbouwschool Fredederiksoord en Hogeschool Van Hall Larenstein) en praktijkervaring, heeft ze vakkennis en ervaring opgebouwd.

Onder de naam Hoogenboom ontwerp van tuinen, is ze in 2004 gestart als zelfstandig tuinontwerper voor particulier en hovenier. Gaandeweg ontwerpt ze niet alleen meer tuinen, maar ook inpassingsplannen en groen voor bedrijven, instellingen en hoveniers. Ook de communicatie met bewoners, bezoekers, gebruikers en andere stakeholders vindt ze erg belangrijk. Zo gaf ze steeds vaker lezingen, workshops en voorlichtingsavonden. De bedrijfsnaam dekte inmiddels de lading niet meer. Daarom werkt ze sinds augustus 2016 onder de naam
Groenerwaard, groene plannen voor | tuin | erf | park | landschap |.
Om samen de wereld om ons heen een stukje mooier en groener te maken.

Marrion’s netwerk

Samen bereik je meer dan alleen. In de loop der jaren heeft Marrion een netwerk om zich heen verzameld van mensen die elkaar versterken. Denk aan hoveniers, ambachtslieden, kwekerijen, ontwerpers, fotografen, tekstschrijvers of webdesigners. Per opdracht bekijken we samen welke inzet gewenst is. Alleen de ontwerper of ook anderen, misschien wel uit uw eigen netwerk.

Marrion privé

“Sinds september 2016 wonen we heerlijk buiten tussen Haastrecht en Stolwijk, aan de rand van de Krimpenerwaard. Met een nog maagdelijke tuin, die ik weer helemaal zelf mag gaan vormgeven. Net als onze vorige tuin in Koekange waar ik in negen jaar tijd een weiland heb omgetoverd tot een (onderhoudsvriendelijk) paradijsje. Met oa een pluktuin, wildebloemenweide, boomgaard, kruidentuin, bessentuin, hoenderhof, verschillende vaste plantenborders en heesterborders. 

Informatie ?

Marrion is veel buiten in het groen te vinden. Voor informatie kunt u daarom het best mobiel bellen via tel. 06-51703096 of mail: marrion@groenerwaard.nl