erf en landelijke tuin

Landschap

U woont en werkt op een unieke plek in het landschap. Daar hoort ook een erf bij wat past bij de omgeving en de bebouwing.
Die ontwerpt onze tuin- en landschapsontwerper Marrion Hoogenboom graag voor u.
We ontwerpen groene tuinen passend in het omringende landschap.

Door de combinatie van ambachtelijk vakwerk, moderne computer-technieken, creativiteit, hovenierservaring en plantenkennis ontstaat een uniek project. Samen bespreken we welke werkzaamheden u wilt uitbesteden. Dat kan een totaalpakket zijn, maar ook alleen een landschappelijk inpassingsplan, beplantingsplan, advies of schets.

 pergola-roos

Beheer

En wilt u uw door ons ontworpen tuin zelf onderhouden, maar weet niet zo goed hoe? Dan kunnen we samen met u door het terrein lopen en adviseren welke werkzaamheden nodig zijn. Dat kan eenmalig, maar we kunnen ook een abonnement afspreken. Zodat uw tuin het eindbeeld krijgt wat we voor ogen hebben. Uiteraard kunnen we u ook in contact brengen met professionele hoveniers die het ervoor zorgen dat uw tuin altijd verzorgd is.

Voorbeelden

Klik hier voor een paar verschillende voorbeelden van landelijke tuinen, groene tuinen, erven, erfbeplanting, oprit, boomgaard…

 

Meer weten?

Voor een vrijblijvende kennismaking en offerte komen we vrijblijvend bij u langs. We bespreken dan samen uw wensen en de mogelijkheden. Alles wordt vooraf schriftelijk bevestigd zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Werkwijze

De eerste vrijblijvende afspraak is bij u op het terrein. We maken kennis en bespreken uw wensen en onze mogelijkheden. Wilt u een landelijke, klassieke, bloemen- of cottage tuin? Aangepast aan de omgeving of juist helemaal uw eigen plan. En heeft uw zelf geen idee? Met voorbeelden en foto’s helpen we u op weg om u eigen wensen te ontdekken.

Vervolgens ontvangt u een offerte van het inpassingsplan, landschapsontwerp of beplantingsplan. U weet dan vooraf precies waar u aan toe bent.

Mogen wij uw terrein ontwerpen? Afhankelijk van de opdracht komen we terug voor inmeten en onderzoek of we gaan direct aan de slag met proefschetsen. Dit zijn eerste ideeën van het uiteindelijke ontwerp. Deze spreken wij uitgebreid met u door. Na bespreking volgt het uiteindelijke ontwerp. Het resultaat is een harmonieuze tuin met een goede balans tussen vorm, kleur en materialen.

 

Tuin- en landschapsontwerp

Een volledig tuin- en landschapsontwerp omvat:

  • Kennismaking en inventarisatie van uw wensen
  • Verkenning terrein met inmeten en foto’s maken
  • Presenteren concept-ontwerp op uw locatie of kantoor
  • Uitwerken conceptontwerp met evt. Wijzigingen,
    deze bespreken we via mail/telefoon/post.
  • Presentatie definitief ontwerp in boekje en als pdf op uw locatie.