bedrijfstuin en instellingstuin

Visitekaartje

Uw buitenruimte is uw visitekaartje. Voor bezoekers, cliënten en personeel. Het is een verlengstuk van uw imago. Een buitenruimte is meer dan een paar parkeerplaatsen, lantaarnpaal en struiken. Het is uw entree, uw verblijfsruimte, uw buitenkantoor, uw therapieruimte, uw showroom……

Door de combinatie van ambachtelijk vakwerk, moderne computer-technieken, creativiteit, hovenierservaring en plantenkennis ontstaat een uniek project. Samen bespreken we welke werkzaamheden u wilt uitbesteden. Dat kan een totaalpakket zijn, maar ook alleen een inrichtingsplan, beplantingsplan, advies of presentatie.

voortuin-groen-blad C:Documents and SettingsMarrionMy Documentsautocadfrederiks 5 schoolplein rozebottel .vwx

Beheer

En wilt u uw door ons ontworpen tuin zelf onderhouden, maar weet niet zo goed hoe? Dan kunnen we samen met u door het terrein lopen en adviseren welke werkzaamheden nodig zijn. Dat kan eenmalig, maar we kunnen ook een abonnement afspreken. Zodat uw tuin het eindbeeld krijgt wat we voor ogen hebben.

Meer weten?

Voor een vrijblijvende kennismaking en offerte komen we vrijblijvend bij u langs. We bespreken dan samen uw wensen en de mogelijkheden. Alles wordt vooraf schriftelijk bevestigd zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Voorbeelden

Klik hier voor verschillende voorbeelden van bedrijfs- en instellingstuinen.

Werkwijze

De eerste vrijblijvende afspraak is bij u op het terrein. We maken kennis en bespreken uw wensen en onze mogelijkheden. Wilt u gebruikstuin, siertuin, activiteitentuin? Aangepast aan de omgeving, de bewoners of juist helemaal uw eigen plan. En heeft uw zelf geen idee? Met voorbeelden en foto’s helpen we u op weg om u eigen wensen en eisen te ontdekken.

Vervolgens ontvangt u een offerte. U weet dan vooraf precies waar u aan toe bent.

Mogen wij uw terrein ontwerpen? Afhankelijk van de opdracht komen we terug voor inmeten en onderzoek of we gaan direct aan de slag met proefschetsen. Dit zijn eerste ideeën van het uiteindelijke ontwerp. Deze spreken wij uitgebreid met u door. Na bespreking volgt het uiteindelijke ontwerp. Het resultaat is een harmonieuze tuin met een goede balans tussen vorm, kleur en materialen.

Tuin- en landschapsontwerp

Een volledig tuin- en landschapsontwerp omvat:

  • Kennismaking en inventarisatie van uw wensen
  • Verkenning terrein met inmeten en foto’s maken
  • Presenteren concept-ontwerp op uw locatie
  • Uitwerken conceptontwerp met evt. wijzigingen,
    deze bespreken we via mail/telefoon/post.
  • Presentatie definitief ontwerp in boekje en als pdf op uw locatie.